Skippa skitsnacket

Det finns en här i personalen som alltid måste försöka ludda in allt han har att säga. Har man en IQ på under 20 så är det mycket möjligt att den metoden är lyckad. Nu är jag rätt övertygad om att min IQ är något högre för hans svamlande irriterar mig enbart.

Igår hamnade jag i en diskussion med honom. På dagen hade läkaren beslutat att min toa inte längre ska vara låst men ändå så hade nattpersonalen varit in i mitt rum och låst toan medan jag var ute i dagrummet. Det låter inte som en stor grej men när man är inlåst här och inte har några rättigheter överhuvudtaget så är det sånt som får bägaren att rinna över. Jag sa till personalen att min toa ska vara öppen och sa åt dem att gå och låsa upp. Skötare V(eller möjligtvis W skiter i hur han stavar sitt namn) försvann iväg och sen kom han och en av få skötare som jag gillar in i mitt rum. Skötare V sa att de givetvis tror på mig att läkaren har beslutat att toan ska vara öppen men det fanns ingen notering om det i min journal så toan ska vara låst. Alltid lika härligt med personal som inte litar på mig och försöker dumförklara mig. Antingen så litar man på mig och låter toan vara olåst eller så tror man att jag ljuger och då låser man.


Att låta mig fortsätta vara inlåst på en avdelning var 99% av skötarna konstant misstror mig och är nojiga bidrar verkligen till att förbättra mitt psykiska mående.

Kommentarer