Kuggfråga?


Jag skulle fylla i några papper på fm och i ett fält skulle jag fylla i mitt personnummer det kändes inte så klurigt men informationen att det skulle vara 12 siffror fick mig att känna som om det var en kuggfråga. Hjärnan är trött och jag orkar inte koncentrera mig. Lösningen blev en promenad och det gav mig även chansen att svära lite åt turister. Nu hörde dock turisterna inte mina svordomar för de körde förbi mig. Anledningen att jag svor var för att de passerade mig onödigt nära. När det är en raksträcka och inget bilmöte så finns det ingen anledning att köra nära gående. Vi har givetvis inga trottoarer här.

Kommentarer

  1. Eftersom folk i våra dagar är födda på båda sidor om milleniumskiftet, måste man ibland ange om man är född 1964 eller 2014, exempelvis... Förekommer också i mitt jobb då jag beställer hjälpmedel åt patienter till exempel - medan det i andra dataprogram räcker med 10 siffror.
    Det är bra att få ur sig litet aggressioner och att svära åt turister är väl aldrig fel! väldigt många kör onödigt nära, onödigt fort och onödigt dåligt i största allmänhet...
    Kram annica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ändå lite illa att jag blev helt förvirrad över att fylla i 12 siffror.
      Syftet med turister måste vara att ha något att svära över

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den