Jag blir bara trött

Jag förstår inte hur jag alltid lyckas klicka mig in på någon blogg eller någon artikel som bara irriterar mig. Handlar det inte om att man ska vara smal eller tjock så är det den evigt tröttsamma tjatet om att kvinnor inte måste/inte borde raka sig under armarna. Nu bryr jag mig inte det minsta om vad folk väger och vilken storlek de har utan jag bryr mig bara om vad jag väger eftersom jag vill gå ner några kg. När det gäller att raka sig under armarna så är det en självklarhet för mig, jag tycker inte att det är snyggt med hår under armarna när man har linne och liknande. Det innebär inte att jag bryr mig det minsta om hur andra gör eller känner behov av att läsa propaganda för att man inte ska raka sig. Det enklaste skulle bara vara om alla kan acceptera att det som är rätt för en är kanske inte det för någon annan. Så länge som beteendet inte är skadligt för individen så har inte jag eller någon annan med det att göra (syftar på ätstörningar)

Kommentarer

  1. Jag blir skogstokig när jag läser det där om "det är patriarkatets förtryck som gör att du TROR att du vill raka dig under armarna". Jag tycker att det kliar och luktar svett (jag svettas rätt mycket) om jag inte rakar mig under armarna, och dessutom tycker jag inte att det är snyggt - men som du säger så skiter jag fullkomligt i hur andra gör och dömer inte varken hitan eller ditan. Jag blir så trött.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt enig. För en del verkar det som om man är korkad för att man rakar sig, förstår inte varför man som kvinna/man inte bara kan få fatta beslut själv om hur man vill se ut

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den