När jag är för trött förvandlas jag till ett ologiskt monster

Och det är vad som hände idag. På fm satt jag på altanen och rökte och började irritera mig på att rutorna på altanen var så jäkla skitiga. Kombinationen av fåglar som kraschar in i rutorna och flugor och annat gör att altanen som är lite inglasad oftast ser för jäklig ut.
Efter att ha irriterat mig på det ytterligare en tid och även irriterat mig på det faktum att alla som kommer upp till huset kommer anse att det är jag som är slarvig som inte tvättar dem. Känslan jag har är i alla fall att det här i byn inte är så konstigt om ett hus ser lite ovårdat ut om det bara bor en man där men är det ett par så är det kvinnans fel om det inte ser städat och rent ut. Det slutade med att jag tvättade av rutorna lite fort och fortsatte vara sur och irriterad. Det som fick lida för det blev sambon och det är inte så snällt. Jag vet att jag borde lägga mig och sova när jag är för trött för då vaknar jag upp till ett bättre humör

Kommentarer

  1. Visst är det förjävla puckat att det är precis så, om man lever i ett hetero parförhållande så ser väldigt många på kvinnan som den som ska sköta hushållet - idag, år 2017. Undra på att vi kvinnor fortfarande kämpar i motvind på många plan när även andra kvinnors reptilhjärnor reagerar så.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ologiskt att tänka så men tyvärr tror jag att det blir så automatiskt

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den