Dagen börjar gå mot sitt slut

Jag misstänker att jag glömde sätta på vattnet innan jag slog igång tvättmaskinen. Hör nämligen inte något från källaren men jag är för slö för att gå ner och titta. Får se om en timme om jag har någon tvätt att hänga upp eller inte.
Klockan är åtta och så är det ännu en gång dags att skruva av locket på burken med tabletter och hälla ut två tabletter. Ibland är jag bara så trött på att bli tvingad att ta tabletter två gånger per dag. Nu kan jag välja bort medicinen men det leder bara till att jag inom några dagar är så trött och seg i huvudet att jag bara vill sova.

Kommentarer

  1. Jag tycker att din lösning är bra, så gjorde jag när jag hade min första tvättmaskin i den här lägenheten. Idiotparet som bodde här innan bedyrade att den fungerade och den var ungefär likvärdig med den som fanns i min (och min sambos) lägenhet som de köpte så vi bestämde bara ett rakt byte men så upptäckte jag att mekanismen som kände av när vattennivån var lagom var trasig så i typ 10 års tid satte jag på och stängde av vattnet fyra ggr varje tvättomgång och glömde jag endera blev tvätten inte så bra kan man säga. Jag förstår att du inte orkar resa dig och kolla!
    Jag tänker nästan varje dag på detta med mediciner, jag tänker på alla mediciner jag måste ta av ett eller annat skäl och blir så j*la less men som du vet jag ju att om jag inte tar dem så mår jag pissigt och blir ju faktiskt också galen rent tekniskt. Men det suger ju, helt klart, och jag måste dela upp skiten på fem olika tillfällen för att de ska fungera optimalt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade lyckats sätta på vattnet så det blev ren tvätt. Vi har det inte så bökigt som du hade utan det gäller bara att sätta på vattnet och sedan stänga av det när tvätten är klar.
      Men fy att behöva ta medicin fem gånger, jag tycker två gånger är riktigt drygt

      Radera
    2. Skönt att höra att det blev som du tänkt.
      Jag började med två gånger om dagen och sedan har det eskalerat pga WED. Om jag inte tar medicinerna som jag nu lärt mig så kan jag glömma att sova.

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den