Vem är/var Lasse?

På fm började jag ägna mig åt att dödstäda min mail. Lite konstigt kanske men jag hade på känn att det fanns en del mail som jag inte vill att andra ska läsa. Att jag började rensa innebär inte att jag kommer att dö i dag eller imorgon.
Under 2013 när jag var inlagd en sanslös lång tid fick jag en hel del personliga och privata mail. Jag har inte orkat gå igenom dem för det väcker helt enkelt fortfarande för många känslor. En del lyckades jag gå igenom idag och rensade bort en hel del.
Ett mail fastnade jag på, det kom från en kille/man som jag tydligen var inlåst med en period. Efter att han hade blit utsläppt så skickade han ett mail och tackade mig för stödet han fick av mig när han var inlagd. Mailet kom inte direkt till min inkorg utan skickades via en sida som jag då hade om våra hundar. Efter att ha läst det har jag funderat och grubblat men jag kan inte minnas personen alls.
Jag minns att jag stöttade en man som hade rätt mycket problem med sina föräldrar och släktingar. De kunde inte acceptera att han hade gift sig med en kvinna utanför deras "krets" och att han nu hade ett liv med kvinnan och deras gemensamma barn. Som jag minns det hade han inte ett typiskt svenskt namn så jag tror inte att det är samma person. Det stör mig otroligt att jag inte kan minnas men jag får nog lov att acceptera att hjärnor som startats om några gånger har en del hål.

Kommentarer