Så regnar det igen

 I huvudet känns det mer dimmigt än regnigt, om det är bättre vet jag inte riktigt. Några planer på att göra något ansträngande har jag inte så det gör inte så mycket. Jag noterade att jag lyckades klippa håret på ena sidan huvudet runt 2 cm kortare än den andra sidan.

Det konstaterade jag för några timmar sedan och har efter det funderat på om jag orkar ta itu med att klippa av en bit till på ena sidan så det blir mer jämt. Det lutar helt klart åt att jag skiter i det för det känns för jobbigt. Jag gillar inte att klippa mitt hår för det är bökigt och svårt att få bra. Om det hade funnits någon vettig frisör i närheten så hade jag utan tvekan gått dit. Att betala för att någon klipper mitt hår ojämnt har jag däremot ingen lust med fler gånger. Ojämnt lyckas jag klippa själv och det är gratis.

Kommentarer

  1. Jag har haft mardrömmar om att mina frisörer har stängt salongen och flyttat utan att säga något, det säger en del om vilket förtroende jag har för dem. Det är ju lätt för mig som bor som jag gör, svårare för dig förstås. Hoppas att du antingen förlikar dig med det ojämna, eller kommer dig för att fixa det - klipp inte ojämnt åt andra hållet bara. :D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den