Underbara sol

Så otroligt skönt att vara ute och gå när solen lyser och värmer.
När solen lyser känns det lite som om hoppet om en tid utan snö och is vaknar på nytt.
Jag brukar uppskatta vintern men den här har bara varit lång och tråkig. Det har inte varit möjligt att promenera i skoterspår över myrarna och njuta av vidderna. För min del så är det något av det bästa med vintern så det har jag saknat. Nu går det givetvis att promenera på myrarna ändå men det är inte så lockande att klafsa runt i stövlar. Min kondition lämpar sig inte heller riktigt för det

Kommentarer

  1. Hej!
    Har jag frågat om man kan köpa din bok med faktura istället? Det blev nåt fel när jag skulle registrera mig på BoD. Det står att min gatuadress inte finns. :-O Och sen kommer jag inte längre utan det är stopp där.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det går att köpa den på andra ställen också. https://www.bokfynd.nu/9789174636109/hur-manga-ganger-kan-en-manniska-do-att-leva-med-sjalvmordstankar/

      Radera
  2. Åtminstone jag känner att vintern erbjuder andra vyer när det faktiskt _är_ vinter, för dig som inte kan variera dig på samma sätt på dina hundpromenader måste det vara ännu mer värdefullt att ha kunnat gå på myrarna för det _är_ ju lite andra vyer än höst och vår när det mest är klafs-klafs-klafs.

    Jag tittade på alpin skidåkning idag och funderade på hur länge till den s.k världscupcirkusen i alpint, längd och skidskytte kommer att kunna anordnas som den gör idag, för att inte tala om långloppscupen i längdskidor. 10 år? 15? Absolut inte mer än 20.

    Nu har det gått så långt in på året att jag känner att vi kan skita i snö och is nu, jag väntar mig inte vår men snö och is kan jag hoppa över i år.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Riktig vinter här är härlig.
      Jag tittade på skidskytte och längdåkning och funderade på samma sak

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den