Lite fånigt men så är det

Jag svär över vädret som har skördat sina första offer. Någon större hemlighet är det inte att jag har en förkärlek till liljor och det har gjort att det finns en del i trädgården. Liljor tycker inte om kyla och snö på våren.
Någon enstaka natt med minus brukar de klara men inte när det är kyla varje jävla natt och snö på dagen. Nu har två av liljorna som hade kommit upp längst gett upp helt. De hade hunnit växa runt 15cm och kylan har gjort att de nu ligger platt på marken. Det finns inte en chans att de kommer att resa sig igen för stammen är mjuk och degig. Gissar att minusgraderna har fryst sönder cellerna som håller ihop strukturen. Nu är det lite fånigt att bli upprörd över två döda och en bunt mindre glada liljor när det är som det är i världen men trädgården är en del av min värld.

Kommentarer

  1. Eftersom du lägger ner så mycket tid och kraft åt din trädgård så tycker jag att du har all rätt att klaga på vädret som förstör för dig. Hoppas verkligen våren och värmen återkommer till oss snart.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Snö eller hagel varje dag börjar bli lite tjatigt nu

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den