Det blev onsdag

 Vet inte riktigt om den här ger mig onda ögat på grund av det.

I takt med att löven faller så ger sig djuren av. Den på bilden lär inte förflytta sig så långt men svalorna har gett sig av på sin långa resa och det dröjer inte länge innan tranorna också gör det. När man hör stora flockar med tranor som flyger högt upp och skriker så vet man att hösten har kommit.

Underligt nog så är det en upplevelse som jag uppskattar. Det brukar låta så pass mycket av tranorna att det hörs fast man är inne och att då gå ut och titta upp och se stora mängder tranor som cirklar runt är häftigt.


Kommentarer

  1. Jag tycker att det är härligt med årstiderna och här har fåglar också börjat flytta, min systerdotter som går i skolan i Rättvik har hört gäss som flyttar men här har jag inte hört dem - än. Jag önskar att alla äckliga bajsande kanadagäss skulle flytta vintertid men så kul har vi det inte utan de hänger på badstränder och vid bryggor för att folk är idioter och matar dem trots att isen inte ligger och de därmed är fullt kapabla att hitta mat själva - mat som är näringsrik, till skillnad från bröd och annat skit folk tar med.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanadagäss var det länge sedan jag såg nu. de måste ha gett sig av utan att jag noterat det

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den