Färger

 Jag blev lite besviken av att inse att psykologen fortfarande inte skrivit något i min journal. Det hade varit kul att veta vad han kom fram till lite mer detaljerat än att jag inte passar in på diagnoserna som jag blev utredd för. Till jag får veta det kommer jag inte kunna andas ut.

Ute är det färger.




Kommentarer

  1. Först; Förlåt att jag är så dålig på att läsa din blogg. Jag har ingen ro i kroppen liksom, svårt att förklara men det är lättare att sätta sig med något spel som tidsfördriv. Jag orkar inte läsa bok särskilt ofta heller.

    Nu har jag då inte gått tillbaka och läst om psykologbesöket men det är väl positivt att hen tycker som du, att du inte passar in på diagnoserna? Jag har en vän i Göteborg som har fått diverse diagnoser klistrade på sig på löpande band, sedan säger psyk "nej det var ju fel, förlåt" och ändrad medicinering osv. Det är allt från ADHD till bipo och mycket däremellan, inklusive bipo och jag bara "nej" för det är H INTE. De tog bort den diagnosen - också. Helt otroligt att det liksom blir experiment, en jakt på en diagnos, som det känns nästan vilken som helst så att patienten passar in i en form de kan agera efter. Som i ditt fall, och så måste du slåss för att få vara den du är _egentligen_. Helt vansinnigt
    Håller tummarna för att du får som du vill och mer vara den du är, utan felaktiga diagnoser.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte ska du be om ursäkt heller. Jag förstår helt hur du har det, jag har inget tålamod att läsa eller göra något som kräver koncentration. Bloggar har jag inte läst många av de senaste veckorna, böcker läser jag några sidor och sedan glömmer jag vad jag läst.
      Jag är väldigt nöjd med att inte ha fått någon ny diagnos som jag inte tycker stämmer in på mig. Mindre nöjd är jag med att de istället för att gå vidare och titta på andra diagnoser tycker att det räcker nu. Det i sig är ingen katastrof nu men att jag är utan diagnos innebär i praktiken att jag inte tillhör psykiatrin längre. Nu vill jag inte ha med psykiatrin att göra så jag borde vara nöjd men istället känns det nu som att jag är helt utlämnad åt mig själv. Helt enkelt ingen som riktigt vill ta i problemet som är jag

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den