Varför inte bara rött vin?

Det här har varit en mindre munter dag. Jag vaknade strax innan fem av att jag frös och efter en stund gav jag upp och klev ur sängen och tog en dusch. Strax efter det började jag känna av att migrän var på väg så jag tog medicin och placerade mig i soffan. I vanliga fall får jag bara migrän om jag har ätit något av sakerna som fungerar som trigger. Den värsta i mitt fall är kakao och eftersom jag inte gillar att ha migrän så äter jag inget med kakao. Medan jag lullade runt hemma hela dagen och mådde dåligt kom jag äntligen på vad jag hade ätit. Dum som jag är reflekterade jag aldrig över vad det var för sorts ost i raviolin som jag åt igår. Nu vet jag däremot att det var någon sort som var ordentligt lagrad för det ger mig migrän. Allt skulle vara så mycket lättare och bättre om det bara var rött vin som gav mig migrän för vin tycker jag inte ens om

Kommentarer