Har jag någon läkare?

Det går bra att stirra på bilden och fundera över min frågeställning. Någon ledtråd till svaret finns dock ej att hitta i bilden.
 Det börjar kännas lite lätt förvirrande med alla läkare, att jag inte orkar koncentrera mig på vad folk säger bidrar rätt bra till min förvirring. På öppenvården har jag en läkare och nu gissar jag att jag även har en på vårdcentralen som ska ha koll på mina kaliumvärden. Imorgon ska jag till vårdcentralen för blodprov, ska kolla upp mitt kaliumvärde.
För att förvirra mig själv ytterligare började jag fundera över vilken läkare det är som har skickat en remiss eller vad de nu gör så att jag fick en kallelse för blodprov. Jag har kommit fram till ett par alternativ. Det kan vara läkare H på dårhuset. Det kan vara någon invärtes specialist på ett sjukhus som läkare H kopplade in. Och det skulle även kunna vara en läkare på vårdcentralen som jag aldrig träffat och inte vet vem det är.

Om jag mot förmodan lyckas komma ihåg så ska jag fråga den som sticker mig vem det är som ska ha resultatet på blodprovet. Då får jag en sak mindre att fundera över

Kommentarer