Det går fantastiskt bra för mig

Jag studsar runt på ängar och klappar små ulliga djur.
Känner man mig så vet man nu att jag är ironisk
Jag har nog aldrig studsat runt och några små ulliga djur klappar jag inte. På ängen finns det mest sork och det skulle inte falla mig in att försöka klappa dem. Små gnagare ser jag som ohyra.
Verkligheten är att jag sov 10h natten till idag. Med andra ord borde jag ha varit pigg men icke. Det enda jag har gjort idag var att ta en promenad och det är verkligen allt. Nu när jag gick och lade mig i sängen kom jag på att jag glömde att duscha idag. Det beror inte på att jag inte har orkat utan det är så illa att jag är så pass trött att jag glömmer

Det verkar i alla fall som om jag har hittat någon nytta med min nya mobil. Bevisligen så går det rätt bra att ligga i sängen och blogga. Bortsett från det så är jag inte så förtjust i den. Nu beror det nog även på att jag tillhör den utdöende skaran som inte godkänner/accepterar avtal utan att ha läst allt. Jag undrar hur många det är som läser allt som man accepterar när man laddar ner någon app. Det skulle inte falla mig in att ladda ner en app som ger tillverkaren/den som tillhandahåller appen rätten att kontakta mig i marknadsföringssyfte. Jag hatar telefonförsäljare.

Kommentarer