Lite ytlig får man allt vara

Nu har jag ett stort problem igen. Jag har inte ett enda par skor/kängor som är vattentäta, eftersom det regnar mycket här så är det lite av ett problem. Visst nu orkar jag inte vara ute så mycket men det är ändå rätt tråkigt att bli blöt om fötterna. Problemet är inte att jag inte har pengar för några hundralappar har jag råd att lägga på skor. Det är ett svårare problem än så. Det känns nämligen rätt puckat att lägga pengar på något som jag ändå inte kommer att använda så lång tid. Nu anser jag själv att pengarna jag har på mitt sparkonto ska räcka till min begravning men ett par hundralappar till på det kontot skulle nog inte skada. Jag får nog fortsätta fundera på vad som är rätt

2 kommentarer:

  1. Så länge du vandrar på vår jord borde du gå torr om fötterna tycker jag.Så bekvämt som möjligt!

    SvaraRadera
  2. Känner återigen igen mig. Behöver tex en vinterjacka, men lägga ut så mycket pengar om jag ändå kommer va kvar? Beställa en resa för 3 månader framåt? Tacka ja till extrajobb i slutet av månaden?
    Inte fan säger man anledningen, men inte heller tackar man ja.
    Egentligen, när man väl lämnat, antar jag det kommer va rätt uppenbart för de som är kvar vad som höll på att hända. Klarhet kommer oftast alldeles för sent.

    SvaraRadera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den