Ännu en dag är snart över

Den här dagen har det varit många tankar som snurrat runt i mitt huvud. Att klappa på en hund och tänka slutar alltid på samma sätt nämligen med att jag somnar. Nu är det inte direkt så positiva tankar jag har ägnat mig åt. Det har mest handlat om hur det är smartast att göra när det gäller döden. Jag har alltid alternativet att dö på en myr,jag tror att kroppen då på sikt sjunker ner och då slipper någon hitta ett lik. Nu är jag dock inte säker på att kroppen sjunker och jag tror inte att någon bärplockare på jakt efter hjortron skulle tycka att det var kul att hitta en kropp. Underligt nog resonerade jag faktiskt om vad som är bäst när det gäller sådant här med läkaren på öppenvården när jag var där sist. Det enda vi enades om är att någon alltid blir drabbad oavsett hur man gör. Försvinner man bara är risken stor att någon alltid hoppas att man lever och då blir det inget avslut. Och hittas man så är det någon som har råkat på ett lik och hur den hanterar det vet man aldrig.

Med tanke på min diagnos borde jag inte ens kunna resonera så här för jag har ju ingen medkänsla eller förståelse för någon annan... Jag kommer aldrig förstå hur någon har kunnat dra så fel slutsatser om mig.

Kommentarer

  1. Fan vad jag önskar att du inte behövde resonera så här överhuvudtaget...! Att du istället fick börja må bra och uppskatta livet, som är en så värdefull gåva... Nu menar jag inte att jag inte respekterar dig och ditt beslut utan mer att jag önskar DIG allt gott... Och SJÄLVKLART är du en människa som har förmåga att känna empati med andra.
    Varenda dag när jag tittar in här och läser, blir jag lika glad åt att du gjort ett nytt inlägg - för när de slutar komma vet jag vad som hänt... Och du ska veta att jag kommer sakna dig enormt mycket. Har följt dig i flera år nu och du är en människa som jag är helt säker på att jag skulle tycka mycket om även IRL... Vi resonerar rätt lika i mångt och mycket, som du vet...
    Som jag önskar att jag kunde hjälpa dig på något sätt... Är det något jag kan göra för dig, tror du?
    Kram från Annica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du för din omtanke. Det finns inget du kan göra men jag uppskattar att du frågar

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den