torsdag 30 april 2015

Inte så nöjd

Så kul att vara inlåst igen kan jag inte påstå att det är. När jag kom in i natt fick jag budskapet att jag skulle få prata med läkare le idag. Så kommer det ej bli för hon hade inte tid fick istället veta av läkare li att jag blir kvar här några dagar.
Något positivt för patienterna här på dårhuset är att den riktigt värdelösa läkaren ko(co) ska försvinna. En mer olämplig läkare på psyket är det nog svårt att hitta. Jag är mest förvånad över att ingen patient har slagit ner henne. Så lämpligt är det nämligen inte att alltid provocera patienter under samtal.
Ska väl ta och höra om jag får ha mina egna kläder eller inte idag. Har lite svårt att förstå varför jag skulle byta om när jag kom hit i natt. I vanliga fall brukar jag alltid få utstå en ytlig kroppsbesiktning men i natt fick jag byta om utan att någon skötare stirrade på mig. Om jag hade haft något olämpligt i mina klädet skulle jag bara ha kunnat flytta över det till landstingskläderna

2 kommentarer:

 1. Jobbigt att vara inlåst, och rörigt med både öppenvården och läkarna på avdelningen :( Får ni inte ha era egna kläder när ni är inlagda?
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt oviktigt2 maj 2015 19:02

   De flesta får ha sina egna kläder för mig är det dock hårdare regler. Oftast får jag klä av mig naken(ytlig kroppsbesiktning)när jag kommer hit och byta till landstingskläder. Sedan brukar jag oftast efter något dygn ha egna kläder. Mina kläder får jag dock aldrig ha på rummet utan min väska är inlåst så jag har bara tillgång till kläderna jag har på mig. Ibland får jag inte heller ha schampo,balsam och liknande på rummet. Jag klassas nog som lite av en säkerhetsrisk

   Radera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den