Dagen efter

Gissar jag att många känner av idag. Inte jag dock för jag slutade supa för många år sedan. Jag kom till den gränsen när jag insåg att det faktiskt inte var roligt längre och bara ledde till tråkigheter. Nykterist kommer jag aldrig att bli för jag uppskattar en öl eller två eller ett glas vodka. Men jag dricker på ett helt annat sätt nuförtiden och det leder inte till tråkigheter.

Kommentarer

  1. Samma här. Hade permis igår och då öppnades en flaska bubbel innan maten: jag drack ngt glas, sen blev jag helsnurrig och det var så obehagligt!! En lång promenad m hundarna och fyra koppar kaffe senare kände jag mig typ stabil igen. Fylla är verkligen inget för mig. Ett glas vin är gott till god mat. En kall öl en varm sommardag likaså. Men sen är jag nöjd. Skönt! Denna strävan efter yrsel och att "släppa loss" måste vara otroligt jobbig att leva med. (Särskilt dagen efter ☺️)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är så skönt att slippa vakna upp bakfull och seg.

      Radera
  2. Jag har varit för berusad två gånger i livet och det var två gånger för mycket. Jag har väldigt svårt för folk som är eller blir packade framför allt på regelbunden basis, jag föraktar dem och det har att göra med min uppväxt. Jag har noll respekt för suputer helt enkelt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag slår dig på ett mindre positivt sätt. Fick höra av polisen när jag bodde i staden att jag hade rekord när det gäller att sitta i fyllecell, inte något att vara stolt över direkt

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den