Mycket tankar

Det har varit en dag med mycket som snurrar runt i huvudet. Senaste året eller något liknande så har gamla händelser plötsligt dykt upp i mitt huvud och fått mig att fundera. Det blir så konstigt när händelser som jag inte tänkt på under de senaste 15-20 åren plötsligt poppar upp. Hjärnan är nog allt bra konstig och jag förstår inte riktigt. Det som har varit kan jag ändå inte göra något åt så att fundera på det känns bara onödigt. Men jag vet inte hur man får hjärnan att sluta ta fram gamla minnen.

Kommentarer

  1. Jag har haft PRECIS samma sak den senaste tiden. Jag antar att det är saker som man måste bearbeta inombords på något sätt men det känns bara så jäkla onödigt för som du säger så kan man inte göra något åt det som hänt i alla fall... jag tänker just nu mycket på hur elak jag var mot min syster när vi var barn och mår dåligt över det, jag kan inte ändra det men jag kan inte stoppa tankarna heller. Jag har bett henne om ursäkt, vi har gråtit tillsammans men tankarna kommer ibland ändå. Jag har aldrig velat gå och prata med någon om det som hänt i det förflutna men ibland känns det ändå för mycket att bära själv. Jag vet inte, det är bara jäkligt svårt och jobbigt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skulle vara kul att veta varför det plötsligt poppar upp. Undra om det är hjärnan som tycker att det är dags eller vad det nu kan vara.
      Låter inte bra att du behöver tänka på sådant, hoppas att din hjärna tycker att det räcker snart. Eller så är det kanske dags för dig att prata om det med någon utomstående

      Radera
    2. Jag tror att det undermedvetna behöver rensas eller vad man ska säga, som drömmar som drar upp allt möjligt skit för att bearbeta. Jag har ju en samtalskontakt på psyk vid behov men jag har funderat så mycket på det att jag känner att jag inte vet vad de skulle kunna säga som jag inte täckt in i mina egna tankar, om du förstår hur jag menar. Jag vet inte, jag får se om tankarna går över. Gör de inte det så får jag gå pch prata med Niklas.

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den