Som jag trodde, en kändis som ställt sin egen diagnos

Alltid lika underhållande när det visar sig att jag har rätt.Förstår bara inte varför "kändisar" är så kåta på uppmärksamhet att de ställer upp på allt.

Jag har ju faktiskt träffat på en läkare som misstänkte att jag hade en neuropsykiatrisk diagnos så då måste det ju vara så. Eller nej vänta nu jag gjorde ju en utredning som visade att det ej var så.

Jag är bara så trött på människor som verkar se en diagnos som något man måste ha om man är lite udda. Är man känd och gråter 2-3 gånger på en vecka så måste man givetvis ha en depression. Att bara vara ledsen verkar inte vara tillräckligt. Jag ser det som ett hån mot människor som lider av riktig psykisk ohälsa

Kommentarer

  1. Jag håller med dig helt och fullt, och man _måste_ inte ha en diagnos för att man är ledsen eller lite hyper någon gång ibland, och man kan ha en diagnos utan att må på något särskilt sätt av den.

    SvaraRadera
  2. Håller med, så jävla dåligt!

    SvaraRadera
  3. Jag är också lite fundersam över det där. Nu var det ju bra att dom andra två var speciella liksom, för då vägde de upp det. Men jag tänker hela tiden kring släktingar och vänner som tittar... ibland har jag fått höra t.ex. att "Alla har väl sina ups and downs" - ungefär som att jag inte ska komma och gnälla för jag är minsann inget annorlunda ... Och en sån bild som han visar upp stärker ju det där. Antingen kunde de ha hittat nån annan eller så borde han förklara bättre på djupet varför han är bipolär. Alltså vad är det som gör att han går djupare än "vanliga" människor, hur ser det ut liksom... För dom förklaringar som han gav igår var faktiskt inget bra.
    Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den