Vem?

När jag lullade runt i skogen lade jag märke till små rosa/röda saker ca 1cm långa. Till slut tittade jag lite närmare och konstaterade att det var små kottar. Den största jag hittade var ett par cm.
Jag är väldigt fundersam på om kottarna har trillat av sig själva. Det logiska i mitt huvud är att något djur har haft ner dem men frågan är vem. Någon som vet?

Kommentarer

  1. Har det inte blåst mycket hos er också? Här blåser både det ena och det andra ner från träden och värre ska det bli fram till och med onsdag. De var fina i alla fall, kottarna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det har blåst riktigt ordentligt. Men jag tror ändå att det är något djur som har haft av/ner kottarna för de låg inte som om de skulle ha färdats med vinden

      Radera
    2. Jag undrar vilket träd de kommer ifrån, har aldrig sett sådana förut!

      Radera
    3. Jag hade tänkt gå och titta lite idag och försöka se vad det är för träd men det har regnat så mycket att det inte går att ta sig dit utan att vada i ett par dm vatten och det kändes inte lockande

      Radera
    4. Urrrk, det har regnat här också så en runda jag tänkt gå med Lottas hundar under veckan går fetbort. Hoppas att det torkar upp hos er snart.

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den