Borde kanske tänka till lite innan

Bilder från promenad. Ljungen har börjat blomma!

Ja, det är bara ljung på översta bilden.

På fm tänkte jag att jag skulle vara lite snäll mot grannarna och kapa en del på vår stora sibiriska ärtbuske så att det inte skulle vara i vägen för dem. Så kul är det nämligen inte att klippa gräsmattan och få grenar med taggar på sig. När jag hade kapat det som hänger över på deras sida kom jag på den bra idén att ta ner hela så att den bara är runt 1½m hög. Innan jag påbörjade det måste den ha varit runt 3-4m hög. Jag kan erkänna att det nog var lite mer jobb än jag hade tänkt mig och kanske inte det bästa att göra när man är skittrött. Nu är det en ordentlig hög med grenar i trädgården och den lär inte försvinna innan vi kan låna ett släp. Ett litet jobb blev till ett stort. Och plötsligt blev det väldigt mycket insyn i vår trädgård från närmaste grannen. Nu vet jag att sibirisk ärtbuske växer fort så lite sol och regn så blir det nog fort bättre.

Kommentarer

  1. Det var väldigt snällt av dig att ta ner busken tycker jag, snällt och bra jobbat. Jag hoppas att de uppskattar det och inte utnyttjar det för att spionera.
    Ljung som är så vackert. <3

    SvaraRadera
  2. ojoj vilket jobb!

    sv: ja precis! de flesta brukar ändå respektera det rätt ok tycker jag, men blir ändå panikslagen ibland när folk börjar fråga :/

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den