Glöm att ni har en dotter av Sandra Gregory

Bokomslag Glöm att ni har en dotter (pocket) Hastigt och lustigt beslutar sig Sandra för att åka till Thailand när en av hennes vänners vän letar efter resesällskap. Redan på planet börjar hennes resesällskap gå henne på nerverna så när de efter en tid i Thailand skiljs åt sörjer hon inte det. Sandra reser runt själv i Thailand och upplever landet och människorna och börjar efter en tid att jobba för att ha råd att stanna kvar. Hon kommer i kontakt med människor som försöker få henne att smuggla guld, föra kvinnor till andra länder och andra saker men att göra något sådant skulle inte falla Sandra in. När Sandra sedan blir sjuk och desperat efter att återvända hem ändras allt och hon gå med på att smuggla heroin för att få ihop pengar till en flygbiljett så att hon kan åka hem. Hon åker fast i tullen och hamnar i det ökända fängelser Lard Yao även kallat Bangkok Hilton.

I boken får man följa Sandras liv i fängelse och vardagen hon har inlåst med en massa andra kvinnor. Känslan den här boken gav mig är att den är ovanligt ärlig, Sandra tar ansvar för det hon har gjort och skyller inte ifrån sig. Det är inte en tyck synd om mig bok utan hon skriver på ett rakt sätt om allt som sker och hur hon själv tappar hoppet ibland. Läsvärd och bra

Kommentarer

  1. Är den självbiografisk? Det låter väldigt intressant.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är den. Kan nog fungera väldigt avskräckande för alla som funderar på att smuggla droger

      Radera
  2. Jag tycker folk är idioter, de vet ju rent rationellt att man får livstid för minsta lilla drogsmuggling i länder som Thailand men ändå tror de på något sätt att det ska fungera just för dem. Visst kan man hamna i trubbel och problem, men alltså... jag vet inte, men det det är bra att sådana här böcker finns.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den