Varför skulle jag?

Det finns ingen mening med att skriva långa långa kommentarer utan innehåll på min blogg. Jag styr här och kommer aldrig publicera kommentarer som är fullständigt irrelevanta till det jag har skrivit och bara är ett desperat försök att få fler läsare. Det finns ett enkelt knep om man vill ha fler bloggläsare och det är att skriva intressanta inlägg på sin egen blogg.

Kommentarer

  1. Menar du sådana där skräpkommentarer som verkar vara copy-paste-grejer? Jag har sluppit sådana nästan jämt, det är jag himla glad för. Men när jag hade länk till bloggen på min sida på Facebook (som bara skulle kunna ses av mina vänner) så kom det en massa sådana, så FB's säkerhet ger jag ingenting för. Att folk orkar, alltså.

    SvaraRadera
    Svar
    1. I stort sett ja. Det är en bloggare som är väldigt desperat när det gäller att få fler läsare så hennes kommentar är i stort sett lika lång som ett blogginlägg. En lång beskrivning av henne själv och att hon blir så glad om man vill sprida hennes blogg. Kan tycka att människan borde inse att jag inte publicera sådant med tanke på att det nog är runt ett år sedan hon först kommenterade här.

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den