Lagom dos

Det låter nog som om jag inte tycker om mina föräldrar men så är det inte. Utan det handlar bara om att det blir stressigt och uppvarvat om vi umgås någon längre stund och det orkar jag helt enkelt inte med nu. Idag blev det en lagom stund att umgås (några timmar) och då är det rätt trevligt.

Kommentarer

  1. Det finns ett sådant tabu när det gäller att uttrycka sig negativt om att umgås med släkt och vänner, eller på ett sätt som ens kan uppfattas som det minsta negativt. Det är så korkat för man _får_ känna att det är jobbigt att umgås för mycket oavsett vem det rör sig om - det finns inget skönare för mig än när jag umgåtts med med familjen en helg eller mer, att komma hem och bara få vara själv och välja om det ska vara tyst eller med ljud och vad jag ska göra och det betyder inte att jag inte älskar min familj. Man behöver inte vara introvert (jag gillar egentligen inte termen, jag tycker att det är en modegrej) för att känna så heller. Så, känn hur du vill och njut av lugnet nu när de åkt hem!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Antar att det är så för många att när man inte mår riktigt bra så är det jobbigt att umgås med folk. Senaste åren när jag träffat min familj så har det blivit att vi eller dem hälsar på och då blir det i ett par dygn och det är för mycket för mig.

      Radera
    2. Och det måste andra acceptera, att det är så för dig. De måste inte förstå varför, men de måste förstå ATT det är så, och acceptera det. Som du säger handlar det ju inte om att du inte tycker om dem men många tar det personligt.

      Radera
  2. Aha förstår hur du menar. skönt att det blev lagom idag :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den