Det borde inte vara ett måste

Jag har förståelse för att min släkt kan känna oro ibland över mig och hur jag egentligen mår. Till viss del beror nog oron på att jag bor rätt långt bort. Även om jag förstår oron så irriterar det mig något fruktansvärt. Sist jag pratade med mina föräldrar fick jag höra att om jag inte uppdaterat min hundblogg på några dagar så tror de att det hänt mig något. Så är det inte utan jag har inte alltid något trevligt att skriva och på hundbloggen är det i stort sett bara trevligt och positivt. Nu känns det som om jag måste uppdatera den bloggen oftare fast jag varken har lust eller ork. Jag vill skriva när jag känner för det inte för att jag måste för att släkten inte ska oroa sig. Jag orkar inte riktigt med mer måsten räcker gott med alla måsten för att få dagarna att fungera hyfsat

Kommentarer

  1. Usch vad jobbigt. Jag förstår iofs att de oroar sig men du är ändå vuxen trots allt, du kan ju helt enkelt vilja ta en dator/bloggpaus. Du får väl lägga upp bilder och inte skriva något och de om de blir nöjda. Troligen inte ändå, de vill väl läsa om solsken och rosor.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mest irriterande är det att jag ändå har förklarat att när jag är trött orkar jag inte göra mycket med hundarna och då har jag inget att blogga om.

      Radera
    2. Det är helt sant.

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den