Lite koko

Eller väldigt koko är nog mer rätt. Sömn påverkar mig något otroligt och nu har jag inte fått sova ordentligt under några dygn. Min sömn har blivit störd av saker jag inte kan påverka så det beror inte på sömnsvårigheter. När jag inte får sova ordentligt så är jag ett argt monster på dagarna som mest vill sitta i ett hörn och gråta. Jag är inte direkt mentalt stabil när jag sovit för lite. Värst är det när jag känner mig som om jag ska börja gråta och då reflekterar över varför. Oftast är det då något riktigt fånigt i stil med att jag vill ha kaffe men inte orkar gå in i köket och fixa. Det är inte riktigt något som är vettigt att gråta över

Kommentarer

  1. Jag lider med dig, jag led av sömnstörningar i 13 år och många av de åren var jag helt trasig och känner igen det med humöret. I vissa fall skrek jag på djuren fast de bara gjort någon skitsak som att vara ivägen när jag skulle gå förbi, helt irrationellt och jävligt elakt. *idiothatt på* Jag hoppas att du får sova bättre i natt, ta hand om dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker att det är läskigt att man blir så förändrad bara av för lite sömn

      Radera
    2. Ja, man säger ju rutinmässigt att "sömn är livsviktigt" men för vissa är det mer så än för andra. För dig och mig är det tydligen mer.

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den