Trött jag blir på mig själv

Igår beställde jag medicin och min plan var att köpa den på Apotea så att jag kunde köpa linsvätska på en gång. Inte kom jag ihåg det inte när jag beställde så jag handlade på apoteket istället. Så nu blir jag tvingad att handla linsvätska om någon vecka. Blir bara så trött på mig själv när jag inte kommer ihåg sådant. Har man dåligt med pengar så gäller det att planera och när hjärnan är vimsig är det inte lätt

Kommentarer

  1. Typisk grej att glömma... jag köper linser på nätet, har endagslinser, och brukar alltid glömma eller skjuta upp det tills det nästan är för sent.

    Kalium antar jag att dom tagit, dom kör en ganska bred provtagning när man kommer in med intox och i vanlig ordning är mina provsvar alltid kanon. Jag har haft järnbrist men det är det enda som någonsin avvikit egentligen. Även under värsta svältperioderna har mina värden legat på rätt sida. Det är ju bra så, synd bara att min kropp inte beter sig som den mår så bra.

    SvaraRadera
  2. Nej dom har inte tagit några prover när jag varit opåverkad medicinskt på senare tid men jag har svårt att se hur kaliumnivåerna påverkas av pilleröverdos. Lika så järnnivåer och annat som inte direkt påverkas av dom preparaten.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den