Börjar väl med det positiva

Och det är godis. När jag beställde medicin senast så upptäckte jag att Apotea även hade lite godis. Det passade mig perfekt och därför sitter jag och äter lakrits nu.
Det negativa är att jag är rätt irriterad, inte direkt på något specifikt utan mer på allt. Gnälliga, korkade människor irriterar mig. Det irriterar i och för sig mig alltid men jag brukar bara tänka pucko och lämna det bakom mig. Lösningen är att undvika alla puckon och det är inte lätt.
Har chockerande nog varit så driftig att jag fixade två bananbröd/kakor på fm. Hade en bunt övermogna bananer så det kändes vettigt. Nu är inte jag direkt så förtjust i banankaka/bröd men det är värre att slänga bananer bara för att de är övermogna. En kaka slängde jag ner i frysen så dyker det upp någon oväntat kommer den allt att bli bjuden på det

Kommentarer

  1. Jag blir irriterad på allt och alla när jag upplever stress, det kan vara inre såväl som yttre stress och det är den grej jag märker först, ibland vet jag inte om att jag är stressad förrän jag känner av irritationen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är nog mest bara irriterad för att jag är så less på allt

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den