Så dumt att det blir komiskt

Beslutade mig för att jag i alla fall ville läsa vad de hade skrivit om mig på akuten förra veckan. Jag hade på känn att det skulle vara något tok och min magkänsla var rätt. I mina vårdhändelser/journalen anges att orsaken till min tablettöverdos var att jag tyckte att det var roligt. Och eftersom jag gjorde det för att det var roligt såg varken läkaren på akuten eller jouren på dårhuset någon anledning till ett vårdintyg.

Nu kan jag absolut ha sagt att jag tog tabletterna för att det är roligt. Att någon däremot skulle tro på det trodde jag inte. Att jag då kan ha sagt något sådant beror givetvis på att jag förnekade att det var ett självmordsförsök eftersom jag inte ville till dårhuset.

Lärdomen jag drar av det här är att om jag har oturen att misslyckas med att ta livet av mig igen eller blir återupplivad så ska jag bara säga att jag gjorde det för att det är roligt.

Kommentarer

  1. Komsikt. För på något sätt är det ju det med tanke på att man kan säga att det var kul o så kommer man undan med det. Fast skönt att slippa bli förvarad på psyk.
    Detta är min nya blogg. Hade ju viljaleva innan.
    Hoppas att det funkar skapligt med livet. Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den