onsdag 18 maj 2016

Idag hyser jag agg till katter

Känns bra att jag varierar mig när det gäller vilket djur jag för tillfället ogillar starkt. Att jag är måttligt road av katt eländen idag beror på att en kattjävel har skitit i en rabatt och krafsat sönder små aklejor. Nu skulle jag kunna sätta mig på pass och skjuta fanskapet om det dyker upp på nytt men det lär inte lösa något för då köper ägarna garanterat en ny. Att skjuta ägarna känns än så länge lite för drastiskt och en paragraf 7 utredning under min livstid känns nog.

Eftersom jag bor på landet så känns det rätt okej med katter som strövar runt men det gäller bara så länge de ger fan i att förstöra mina blommor.

5 kommentarer:

 1. Jag förstår dig helt och hållet, jag skulle också bli skitförbannad. Det är ju märkligt att en katt väljer ert hus och er trädgård när det bor hundar där men katter är ju lite eljest också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt oviktigt18 maj 2016 21:32

   Gissar att det är närmaste grannes katt,den är inte så smart. Hundarna har jagat den många gånger,i vår trädgård. Mest surt känns det för av 75 frön var det bara 8 som tog sig och nu är det bara fyra kvar. Hade inte blivit lika sur om katten krafsat upp några andra blommor som det finns många av

   Radera
  2. Men fan vad typiskt. :-(

   Radera
 2. Jag har hört att om man strör ut lite bikarbonat så håller det katterna borta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag haft ut kaffesump i rabatterna, det ska tydligen hålla katter borta. Enda nackdelen är att kaffesump kan förgifta fåglar men har aldrig sett några i rabatterna

   Radera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den