Har min hjärna blivit helt koko?

I natt måste det ha blivit någon form av rekord när det kommer till konstiga drömmar.
Jag drömde att jag fick ett barn och det gjorde mig otroligt irriterad eftersom jag aldrig har velat ha barn. Så jag hade någon form av skrikande monster och min lösning på det hela blev att "glömma" barnet på någon plats. Jag tänkte att någon som ville ha den kunde ta den. Efter ett tag blev jag uppringd av polisen som hade hittat barnet och lyckats koppla ihop den med mig genom att jag hade tappat en nagel och tydligen fanns med i något DNA-register. Polisen ville då att jag skulle komma och förklara mig men jag försökte komma på något sätt att undvika det eftersom jag inte ville riskera att få tillbaka barnet. Och då vaknade jag.

Allt i drömmen kändes mest väldigt ologiskt, vem fan tappar naglar? Starkaste minnet av drömmen är att jag var så fruktansvärt irriterad över att plötsligt ha ett barn. Nu vill jag absolut inte ha barn så jag har inga svårigheter att tänka mig att det skulle irritera mig något fruktansvärt. Underlig start blev det i alla fall på den här dagen.

Kommentarer

  1. Drömmar kan vara helt sanslösa, är själv inne i en drömma-koko-period. Vågar ibland inte ens tala om vad jag drömmer. Skulle nog bli helt idiotförklarad;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det skulle vara intressant att veta om det undermedvetna försöker ge en budskap genom drömmarna. Att jag inte ska ha barn visste jag i och för sig redan=)

      Radera
  2. Usch, jag förstår PRECIS. Den värsta mardröm jag någonsin haft (och det säger rätt mycket med tanke på vad för annat jag drömmer) var väldigt likt din - helt plötsligt upptäckte jag i en dröm att jag var höggravid och jag fick panik för liksom du har jag aldrig velat ha barn. I drömmen försökte jag anpassa mig till ett liv som blivande mor, för jag har alltid haft åsikten att om man tagit fan i båten så får man ro honom i land också, men jag vaknade innan barnet föddes, hyperventilerandes. Lätt värsta mardrömmen ever.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Andra drömmer om att bli jagade och läskiga händelser och det värsta vi kan tänka oss är barn=)

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den