En öl är alltid trevligt

Så därför sitter jag med en. Tydligen finns det en skabbräv i närheten så nu hoppas jag att den fort blir skjuten. Vill inte ha skabb på hundarna och det är synd om räven. Det händer inte så mycket här på landet. Och det är nog också därför som jag trivs här. Jag insåg nog så fort som jag flyttade hit att jag aldrig mer kommer att bo i en stad.Givetvis finns det positiva saker med städer men i mitt fall finns det mer som är positivt med att bo på landet.
Grämer mig lite för att jag nog blir tvingad att köpa medicin snart. Lär se till att ha ett lager hemma om tillfälle dyker upp att dö och då kan man aldrig ha för mycket medicin. Tror att jag har recept kvar i alla fall, läkarna brukar skriva ut så att jag kan hämta ut så pass mycket medicin att det räcker för ett år. På sätt och vis känns det lite ologiskt eftersom det är medicin man kan dö av men de uppfattar mig antagligen som vettig.

Kommentarer

  1. Stackars räven och fy för att få det på hundarna. Hoppas de hittar och skjuter den snabbt.
    Jag är så kluven till att bo i stan/på landet - eller vafan, skulle någon slänga en gård på landet på mig skulle jag ju inte tacka nej bara jag hade möjligheten att åka till åtminstone en mindre stad. Stockholm behöver jag _absolut_ inte.
    Läkarna motsäger sig ju sig själva rätt effektivt med dig - de frågar om du vill ta livet av dig och sätter vårdintyg titt som tätt men skriver ut medicin nog för att du ska kunna dö i princip när du vill. Que, liksom? Ja ja, ingen begär ju längre att svensk vård ska vara logisk.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det känns rätt komiskt när det gäller mediciner. En av läkarna på dårhuset skrev i min journal att hon hade skickat meddelande till specialistläkaren och vårdcentralen om att de inte ska skriva ut så stora mängder men det har inte haft någon effekt.

      Radera
    2. Sammanhållen journalföring, riiiight.

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den