Hur går det med självmordsplanerna då?

Kanske är något som läsare funderar på och ett svar kan vara bra. Mina planer är lagda på is på grund av att sambon inte kan promenera ordentligt än. Han har med största sannolikhet benhinneinflammation och ska medicineras i 2v med antiinflammatoriskt. Så länge som han inte kan promenera kan jag inte dö för det skulle vara taskigt att dö och låta honom försöka lösa rastningen av djuren själv.

Kommentarer

  1. Det är i mitt tycke bättre att använda antiinflammatorisk salva (Voltaren, Diklofenak eller Ipren) än tabletter mot benhinneinflammation, det funkade åtminstone bättre för mig - gav snabbare lindring och läkning och ger mindre påverkan på kroppen. Strikt vila tills det inte gör ont längre och sedan fjädrande skor samt uppvärmning vid promenad, det är därför jag så gärna vill inleda mina promenader långsamt. Krya på sambon.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sambon rör sig för mycket fast han har ont. Nu förstår jag honom för han ser hur trött jag är och då vill han ta någon promenad själv med djuren så jag får vila

      Radera
    2. Det hedrar honom men hundarna dör inte av vila några dagar i taget. Om han inte vilar kommer inflammationen inte att läka ut, så enkelt är det.

      Radera
    3. Det hade varit enklare om det hade varit drägligt väder för då hade djuren kunnat vara ute i trädgården mer så hade det kunnat bli lite kortare promenader så hade jag orkat mer

      Radera
    4. Sant. Ta hand om er allihop. <3

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den