Nya muggar

Nu kan man tycka att det är underligt att köpa nya muggar när man är som jag och blommigt och sött är kanske inte riktigt något man förknippar mig med. Att det blev nya muggar beror på att de vi hade köptes på biltema för många år sedan och de är kantstötta och ser rätt trista ut. Om det var jag som hade valt muggar skulle det nog inte ha blivit de här för blommigt och sött är inte riktigt jag. Med tanke på att jag inte på något sätt har gett upp mina självmordsplaner så blev det sambon som fick välja muggar och då blev det de här. Nu tycker jag att de är rätt okej ändå så jag klarar av att dricka kaffe ur dem=)

Kommentarer

  1. Innehållet _borde_ ju vara det viktigaste med muggar och koppar men av någon anledning så är det inte alltid så, jag avskyr till exempel tjockt porslin i muggar och koppar - särskilt hela vägen upp till kanten. Löjligt kanske. Jag tycker att era nya muggar är fina och bra med tunt porslin. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sambon är likadan, han hatar tjocka muggar medan jag inte bryr mig. Därför blev han lite extra nöjd med de här som är tunna

      Radera
    2. Åh så skönt att få veta att jag inte är ensam, jag trodde att det bara är jag som är knäpp!

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den