Det dök inte upp någon gårdstomte

Nu var den förhoppningen möjligtvis lika osannolik som att det en dag kommer att ligga ett tjockt kuvert med sedlar i brevlådan. Sedlarna hoppas jag dock fortfarande på.
Hade en sådan konstig dröm i natt så dagen har blivit konstig. Jag drömde att en hund som dog 2008 hade varit i livet hela tiden men att jag hade lämnat honom till någon annan. Nu skulle jag då få tillbaka honom och jag var orolig för att han inte längre skulle minnas mig. Väldigt underligt

Kommentarer

  1. Attans då, en gårdstomte hade väl inte varit fel? Vi har en hustomte fast mer i symbolisk form. När vi flyttade in här fick vi en liten porslinstome av gårdstomemodell av Jonathans mormor för hon sa att alla hus och lägenheter borde ha en.

    Tack för att du gillade det jag skrivit. Det kändes viktigt att få fram hur det kan vara och hur det troligen är för i princip alla som inte orkar. Utåt sett är det ju lätt för andra att få uppfattningen av att man är lat eller trotsig eller bara allmänt bortskämd som inte vill göra jobbet själv.

    SvaraRadera
  2. tycker det är obehagligt när drömmar känns så verkliga att man blir lite osäker på om det bara var en dröm eller verklighet.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den