Hänger kvar

Den rubriken passar både in på regndroppen i bilden och på mig (nu ligger skärpan som den ska=). Allting känns faktiskt lite lättare när jag på nytt ser ett slut. Att kämpa på i vad som känns som en evighet är bara drygt men när det finns ett slutdatum blir allt lite lättare.
Lyckades även läsa boken jag fick skickad till mig och den var då inte mycket att hurra över så någon reklam för den blir det inte här. Ska jag tipsa om böcker ska det vara bra böcker annars får det vara. En bra thrillerserie jag kan tipsa om är Kommer aldrig mer igen av Hans Koppel. Första boken i trilogin heter just Kommer aldrig mer igen.

Kommentarer

  1. kommer inte ihåg om du skrev det i boken så jag måste fråga om du har gått någon kurs i fotografi? dina bilder är helt fantastiska.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, blir väldigt glad för dina ord. Nej jag har inte gått någon kurs, måste erkänna att jag är skeptisk till fotokurser. Jag skulle nog ha väldigt svårt för att få direktiv om hur jag ska fota. För mig handlar fotografering om att hitta sin stil och jag tror att det blir svårare om man blir styrd. Lär man sig bara hur ISO, bländare och slutare hör ihop så är det sedan bara att fota och upptäcka vad man själv tycker är fint eller förmedlar något

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den