Ni som hittat hit från google

Jag har noterat att det är fler än vanligt som googlar på avd på dårhuset och hamnar här. Nu gissar jag att det har att göra med att svt dalarna granskar psykvården, jag skulle nog inte kalla det vård. Men oavsett är det bra att någon granskar skiten. Jag kan tänka mig att en del letar här i bloggen efter "spännande" händelser på dårhuset. Det lär man inte hitta, inte för att det inte hänt en del utanför att jag inte skrivit om det. Jag har mest bara gnällt över puckade läkare (ingen bristvara på dårhuset), korkade tomtar=at läkare, jobbiga patienter och lata skötare. Kan ju vara artig och bjuda på några korta anekdoter från dårhuset.

  • Vi har at läkaren som sade till en patient vars sambo/pojkvän dog när hon var inlagd att hon inte skulle vara ledsen för hon skulle snart träffa en bättre kille... Tror inte att någon i den vanliga vården skulle få höra något sådant.
  • En dement patient som uppfattades som jobbig ignorerades när han låg i sitt rum och ropade på hjälp. Det resulterade i att han ramlade ordentligt när han försökte ta sig upp själv.
  • Jag har blivit satt att vakta en dement person i dagrummet när bristen på personal gjorde att ingen kunde passa honom en stund.
  • Personal har glömt att säga till patient under en hel dag att han skulle äta, han hade fel på magen så han blev aldrig hungrig. Och när ingen påminde honom åt han inte.
  • Patienter som behövt hjälp med att bre smörgåsar har fått förlita sig på att andra patienter ska hjälpa till för alla i personalen måste givetvis fika ihop... Nu har jag aldrig varit en snäll patient när det gäller sådant utan jag har helt enkelt tryckt på knappen i matsalen så personal får masa sig dit
Finns väldigt mycket mer konstigt att ta upp men det här får räcka från mig



Kommentarer