Färger

Började dagen med en promenad på 1½h så efter det var jag vaken. Nu hade jag givetvis intagit kaffe, smörgås och cigg innan promenaden. Innan det är intaget är jag nämligen ett surt troll och då är det ingen mening att försöka promenera.

Kommentarer

  1. Förut, när jag hade hund, eller när jag tänker på det efter det också, så kunde jag kliva ur sängen och vara ute genom dörren på 20 minuter, visserligen inte iordninggjord med vaxat hår utan keps men ändå pigg. Nu, not so much. Härligt med krispig långpromenad, fast nu när jag håller på att bli skogstokig pga påtvingad vila så känns det nästan som att vilket väder som helst skulle vara härligt att promenera i.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blir inte så mycket promenader nu på någon dag för ena hunden lyckades göra sig illa i trädgården. Vet inte hur men han haltade rätt ordentligt igår på kvällen men nu är det redan bättre. Hade det inte varit bättre nu hade det blivit en tripp till veterinären men det känns som vi kan skippa det

      Radera
    2. Det är så mycket som kan hända - halka, snubbla, vricka sig lite bla bla bla och det är oftast ingen fara. Jag är verkligen inte för att skita i att gå till veterinären om djuret är skadat men nuförtiden tycker jag folk springer iväg för ingenting, helt hysteriska. Jag tror att det till viss del handlar om det som jag kallar tävlingshetsen men som i det här avseendet inte har någonting med tävling i någon gren att göra - jag menar hetsen att vara den bästa ägaren som lägger mest tid och pengar på sin hund - den bästa och mesta träningen och motionen, det bästa lyxfodret, ständiga tider hos fysioterapeut för att kolla ditten och datten, 1000 koppel, halsband, selar, täcken och annat skit osv i all oändlighet. Man verkar vara rädd för att andra ska tycka att man är en dålig hundägare om man inte gör allt detta och det verkar en del också tycka, på nätet vill säga - man kritiserar hit och dit helt ohämmat. Vad fan är det för fel på folk? Vanligt folkvett kommer man långt med, om man inte misstänker benbrott eller avslitet korsband på hunden så ha för sjutton lite is i magen. *skakar på huvudet* Hoppas hunden kryar på sig snabbt, det gör han säkert. :-)

      Radera
    3. Jag håller helt med. Kan hunden inte stödja på benet/tassen så är veterinär ett måste. När det handlar om hälta kan man ha is i magen någon/några dagar och blir det inte bättre fast man bara tar korta promenader uppsöker man veterinär. Finns nog många som skulle kunna hitta mycket att gnälla på när det gäller våra hundar, stackarna har varken hurtta produkter eller back on track täcken

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den