Ska jag bli tvingad att ta med mig mobilen?

Nu är jag inte någon person som har ett behov av att alltid ha med mig mobilen. Är sambon med när vi är ute med hundarna har jag oftast inte telefon med mig. Jag har inget behov av att alltid vara anträffbar utan har mobilen mest som en livlina om det skulle hända något när jag är ute. Idag och igår har jag haft missade samtal från ett okänt/skyddat nummer så jag vet inte vem som vill ha tag i mig. Ena gången ringde de 8 på morgonen och det känns som en rätt udda tid. Är van vid att det mest är sjukvården som ringer från okänt/skyddat nummer och så vitt jag vet har de ingen anledning att kontakta mig plus att de oftast ringer på hemtelefonen om jag inte svarar på mobilen. Med min vanliga tur är det säkert bara någon irriterande telefonförsäljare. Enda roliga med telefonförsäljare som ringer från okänt/skyddat nummer är att jag alltid roar mig med att ifrågasätta varför de bryter mot sin egna branschorganisations regel, de ska inte dölja numret de ringer från.

2 kommentarer:

  1. Det finns några företag som gör det ja, jag bemöter dem på samma sätt som du. *skrattar elakt* Har du tfn-svarare i din mobil? I så fall kunde de ju lämna ett meddelande tycker jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag har telefonsvarare så jag tycker som du att om de vill ha tag på mig så är det bara att tala in ett meddelande

      Radera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den