Föredrar fm

När det kommer till tider att passa, att ha något inbokat på em gör mest att jag bara ägnar dagen åt att vänta. Jag ska till tandhygienisten idag igen och givetvis är det på em, ångrar att jag inte bad om prisuppgift sist jag var där. Alltid en otrevlig överraskning när jag får veta vad det går på. Jag hoppas att jag blir klar efter den här gången och inte får någon tid till tandläkaren för det har jag inte råd med.

Kommentarer

  1. Jag är helt tvärtom men det beror på min stresskänslighet och sömnstörningarna jag hade i många år, om jag måste gå upp tidigt sover jag utan undantag dåligt eftersom jag stressar upp mig.
    Du är du säkert iväg på besöket redan men du kanske kan be om att få återkomma om tandläkartid senare. Det är inte många som ekonomiskt fixar flera besök i tandvården på kort tid.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag sover alltid så det är kanske därför jag gärna har tider runt 9 eller lite senare.
      Jag vet inte riktigt varför men jag tycker alltid att det är pinsamt att bli tvingad att säga att jag inte har råd

      Radera
    2. Jag tyckte att det var pinsamt förut men det gick över, det jag upplevt har varit att den enda som tyckte så var jag själv - ingen annan. Men det behöver inte vara så överallt i landet, det vet jag inte men i Avesta där min syster och mamma bodde var alla extremt dömande.

      Radera
    3. Mina erfarenheter är de samma, ingen har uppfattat det som något konstigt att man inte alltid har råd. Logiskt borde jag därför inte tycka att det är jobbigt men ändå är det så

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den