Funderar

Kom och tänka på att jag är seg i kroppen och huvudet. Det hade inte slagit mig tidigare att jag även blivit seg i huvudet. När jag kom på det började jag fundera på om det skulle kunna vara så att mitt kaliumvärde är galet igen. Sista blodprovet sa läkaren att värdet låg på 3.8 men i journalen skrev han in 3.7. Det var en magisk läkare tyvärr var han inte så bra. Kaliumvärdet ska ligga över 3.5 men av erfarenhet vet jag att jag mår bättre när det ligger över 4.0 men det lyssnade inte läkaren på utan han konstaterade att han var nöjd med mitt värde. Funderar nu på om det kan vara så att mitt värde gått ner ännu mer, inte direkt omöjligt. Problemet är bara om jag orkar kontakta någon av puckoläkarna på vc. Ingen där har lyssnat på vad jag säger utan verkar mest avfärda mig som någon galen psykpatient. Ett annat alternativ är att kontakta specialistläkaren och be honom bli ansvarig för min vård igen, han är vettig. Att jag överfördes till vårdcentralen var för att jag skulle slippa åka ca 14 mil till specialistläkaren

Kommentarer

  1. Synd att den braiga läkarn finns så långt bort. Jag har haft otrolig tur att få bra läkare både när det gäller kroppsliga saker och den psykiska delen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har nog mest haft otur när det gäller läkare tyvärr. Det är nog därför jag håller mig så långt bort från dem som möjligt

      Radera
  2. Vad less jag blir å dina vägnar, vad fan alltså. Min farsa blev ännu dimmigare i skallen när han låg lågt i kalium, han fick kaleorid utskrivet. Om din specialist går med på att skriva ut alla mediciner åt dig så tycker jag att du ska byta tillbaka dit ändå även om det är långt att åka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag blir korkad när kaliumet ligger för långt, det går inte att koncentrera sig eller tänka vettigt. Han skrev ut alla mediciner tidigare så det är inget problem.

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den