Varje dag

tittar jag på priset på kameran som jag skulle vilja ha. Istället för att gå ner i pris som jag önskar så har en affär höjt priset. Höjer en så brukar de andra hänga på tyvärr. Foto är ett så pass stort intresse för mig så jag vill verkligen ha en fungerande kamera.
Sambon har erbjudit sig att betala halva summan för en ny kamera som en födelsedagspresent och det är väldigt generöst. Då kan man fråga sig varför jag inte bara gör slag i saken och skaffar en och anledningen till det är att det ändå handlar om mycket pengar. Och att det ändå känns onödigt att skaffa en eftersom jag ändå planerar min död. Därför fortsätter jag att slita på min hyfsat fungerande kamera fast jag vill ha en ny

Kommentarer

  1. Det var snällt av honom, jag tycker att du ska ta erbjudandet men jag är inte du och det är du som bestämmer. Men tänk vad roligt att lära sig något nytt elektroniskt. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är ju det. Det hade varit kul med en kamera som är snäppet bättre än den jag har. Framförallt en kamera som fungerar som den ska

      Radera
    2. Jag förstår, om det är någonting man är intresserad av så lägger det ju sordin på ens entusiasm om det man vill göra inte fungerar ordentligt. Fotografering är ju också en hobby som kräver beslut i stunden, om kameran strular då så förlorar du väl en del potentiellt fina bilder kan jag tänka och det gör ju ingen på gott humör.

      Radera
    3. Så länge jag bara fotar natur eller blommor gör det inte så mycket men det är värre när det är vilda djur jag försöker fota. De är inte så artiga att de står stilla och väntar om kameran börjar bråka=)

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den