Inte bra men bättre

Och idag duger det resultatet. Det som är bättre är hur det ser ut inne. Den senaste tiden har städning inte varit något prioriterat och det har synts.
Det har inte varit i nivå med en knarkarkvart men prylar, löv och hundpäls har det varit. Nu ser det bättre ut men golven orkar jag inte torka idag utan det får duga att dammsugaren har blivit motionerad. Dyker det upp någon utanför dörren behöver jag inte kliva ut och stänga dörren bakom mig.

Kommentarer

  1. Din sambo kan väl rasta dammsugaren han också. :-) Bra jobbat, det är faktiskt en bra sak med att bo i lägenhet högst upp i huset - eventuella löv och en hel del vatten hinner lossna/droppa av innan man är uppe.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har blivit så att jag brukar skicka iväg sambon och hundarna när jag städar. Oftast åker de och handlar då och så får hundarna en promenad inne i den större byn var det finns affärer och människor. Enklast att städa när inga hundar är i huset. När det kommer till städning så har det blivit så men sambon är den som alltid handlar och det är oftast han som diskar

      Radera
    2. Det låter som en sund fördelning faktiskt, det är ju lite roddande när man har hundar som måste flyttas hit och dit under tiden.

      Radera
    3. Jag tror att vi delar hyfsat jämt på alla måsten.

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den