När jag börjar fundera

Så snurrar det på i huvudet fast jag inte hittar svaret på frågan jag grubblar på. Av någon anledning började jag fundera på när jag senast köpte något klädesplagg till ordinarie pris. Jag har än inte lyckats minnas när det har kunnat vara.

Behöver jag något nytt så tittar jag alltid på butikernas rea sortiment först och hittar jag inget där så köper jag inget. Att det har blivit så handlar såklart om att jag inte har så mycket pengar men det är inte hela sanningen. Jag skulle absolut ha råd att köpa trosor, bh och liknande plagg som inte är så dyra till ordinarie pris men det händer bevisligen inte ofta. I mitt fall är det nog så att kläder inte direkt roar mig utan det är mest bara ännu en sådan där nödvändig sak man behöver. Samtidigt så kan jag inte sticka under stol med att det skulle vara roligt att någon gång kunna köpa något bara för att jag tycker att det är snyggt och inte behöva fundera på om inköpet innebär att jag inte kommer att ha råd med något nödvändigt.

Kommentarer

  1. Du och jag är så lika med det där. För mig är kläder något man måste ha men jag är inte villig att betala vad som helst för dem men jo, det skulle vara käckt att bara kunna köpa ett plagg man vill ha och inte behöva fundera.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den