Tänkte till

Det händer inte så ofta men i morse fattade jag rätt beslut. Jag kände direkt när jag vaknade att migränen planerade att slå till. Istället för att göra som jag brukar nämligen intala mig själv att det går över så tog jag tabletter. Det verkar som om det fungerade vilket jag är tacksam för.

Det som däremot känns lite drygt är att det verkar som om för mycket fruktsocker har börjat trigga min migrän. Nu är det tredje gången på raken som jag får migränkänning efter att jag har ätit en del frukt på kvällen dagen innan. Lite lätt drygt om listan på saker som triggar migrän hos mig bara ska bli längre. Nu har jag två tabletter kvar av migränmedicin så jag behöver köpa mer men jag har inte råd nu. Det har gått mycket pengar den här månaden, allt har inte varit nödvändiga utgifter. Kamera klassas inte som nödvändig utgift men det är inget jag ångrar.

Kommentarer

  1. Sådär är det med en del sjukdomar, att man blir mer känslig med åren. Skönt att du tog tabletterna och att skiten gick över, hoppas att du inte får mer migrän innan du kan köpa nya tabletter. Sådan medicin är ju apdyr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Migrän är verkligen onödigt. Egentligen borde jag väl prata med någon läkare om det så jag kan få recept på tabletter så det blir billigare men det känns drygt

      Radera
    2. Jag förstår dig, du får ju bara en jävla massa skitprat om ditt psykiska mående oavsett varför du söker vård - då blir man ju inte så inspirerad.

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den