Ännu ett inlägg

Jag är fortfarande rätt trött på livet och allt vad det innebär. Någon förändring när det gäller det tror jag aldrig att det kommer bli och det önskar jag inte heller.
Det kan nog verka underligt men jag stred i så många år för att ändra på det och det gjorde ingen skillnad. Att då fortsätta önska det skulle bara vara slöseri med energi. En del saker är det bättre att bara acceptera. Så här ser mitt liv ut och kommer att göra det till dagen jag dör

Kommentarer

  1. Det finns säkert folk som skulle säga "Men du har inte prövat allt!" när det gäller att ändra din önskan att inte vilja leva och det är klart att du inte har men åtminstone för mig finns det gränser för hur knäppa grejer man ger sig på. En f.d nätbekant till mig är fyrabarnsmamma och bipolär typ 1 och har haft både psykoser och djupa depressioner och legat på sluten avdelning flera gånger, lik förbannat slutar hon med sina mediciner när hon kommer ut - hon skiter alltså helt i att hon har fyra barn varav tre är under 12 (ett har flyttat hemifrån och vill inte ha med henne att göra) och ska istället satsa på att bli frisk. Frisk... är man bipolär så är man, man kan inte bli friskare än man blir med rätt medicinering. Den här kvinnan ska dock bli frisk med hjälp av meditation och homeopatiska "mediciner". Jag hörde att hennes man tänker lämna henne och ansöka om fullständig vårdnad om barnen med besöksförbud på henne för hon har gjort idiotgrejer när hon haft hand om barnen. Så i korthet, du är rationell och vet att idiotgrejer inte funkar om inte vetenskapligt belagda metoder gjort det. Jag accepterar din känsla, det är du som känner den och ingen annan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. En gång i tiden var jag sambo med en kille och hans mor var homeopat. Jag lärde mig att alltid plocka undan mediciner när hon skulle komma på besök för annars fick jag fort lite andra tabletter av henne som var så mycket bättre... Någon gång försökte hon även klippa en lock av mitt hår för att skicka den på analys för att se vad jag behövde för homeopatmedicin.

      Radera
    2. Alltså, dessa foliehattar. Jag blir så jävla förbannad rent ut sagt, i en diskussion på FB om en flicka med cancer så kom det naturligtvis folk som på allvar påstår att hennes föräldrar borde testa homeopatiska "mediciner" - det var för fan så Steve Jobs dog, av cancer som han behandlade med homeopati men han var åtminstone vuxen. Att experimentera med verkningslös skit på barn är fruktansvärt ansvarslöst.

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den