Det pratas och pratas

Jag pratar i telefon eller jag lyssnar nog mest så därför kan jag blogga. Kanske inte så trevligt men jag orkar inte vara trevlig så ofta. Jag är trött än och då får man vara lite otrevlig. Lite tröttsamt ibland att lyssna på människor som har råd att åka utomlands flera gånger per år.
Jag är inte ett dugg avundsjuk utan det blir bara lite tråkigt att höra på gnäll om olika hotell. Inget jag direkt blir piggare av i alla fall. Hm jag kan nog uppfattas som väldigt otrevlig om man bara känner mig genom bloggen men så farligt är det inte. När jag är trött är mitt tålamod inte det bästa och det spiller helt klart över på det mesta. Jag känner inte direkt att jag kan göra något åt det fast det stör mig

Kommentarer

  1. Jag känner att när man pratar med någon så kan man väl antingen välja ett ämne som man vet att den andra parten är intresserad av eller åtminstone som handlar om en aspekt av ens liv som man kan anta att andra parten kan vara intresserat av, om man är vänner åtminstone. Hotell som en person bott på under utlandsresor är synnerligen ointressanta för alla som inte bott på samma hotell, det är åtminstone min åsikt. Jag förstår att du bloggar samtidigt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt enig. Ska man prata så ska det vara något ämne som är intressant för båda

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den