Första advent

Adventsljusstakar står på sina platser och det blev till och med en julduk på köksbordet. Nu lär inte adventsljusstakarna lysa så mycket om jag inte tar itu med att leta fram skarvsladdar men det är en start. Julen är inget som jag direkt ser fram emot även om det har blivit bättre genom åren.
För mig så är julen en högtid med en massa förhoppningar/förväntningar och det blir aldrig riktigt så bra som man hoppas. Därför tycker jag att det är skönt att slippa fira med släkt och bara ägna julen åt att glo på filmer och ta det lugnt. Någon julklapp måste jag hitta på åt sambon men det är allt och tur är det. Jag skulle inte vilja ha stressen över att hitta på julklappar åt många och försöka få pengarna att räcka till det.

Kommentarer

  1. Släktjular är kassa, det gick an fram till för två år sedan för mig, att vara hos min syster alltså, men när jag var barn kom ibland min farbror och hans familj hem till oss och det var ren katastrof, de var, och är, riktiga helyllemänniskor och det var ju då inte mina föräldrar... katastrof som sagt. Skönt att ni bara kan vara hemma och slappa. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pressen att allt ska vara så trevligt och perfekt dödar verkligen lusten för mig att fira jul med släkt

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den