onsdag 27 december 2017

Pengar på kontot

En släkting sa att den skulle sätta in lite pengar på mitt konto så att jag skulle kunna köpa mig en julklapp från den personen. Jag hade räknat med 200-300 kr men till min förvåning såg jag att personen hade satt in 1000kr. Nu har jag råd att ladda mobilen, köpa något och ha kvar några hundra på kontot.
Det känns riktigt lyxigt och jag är väldigt tacksam. Pengar känns det alltid som jag lider brist på och så kommer det nog alltid vara om min inkomst inte ökar och det lär den inte göra. Hoppet står till lotto men eftersom jag oftast bara har ett rätt så känns det inte så troligt att jag kommer vinna ordentligt någon gång.

5 kommentarer:

 1. Åh, det var snällt av personen! Bättre med pengar så att man kan välja själv vad man behöver eller vill ha, än en sak man kanske inte vill ha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med men jag tycker alltid att det är svårt att ta emot pengar

   Radera
  2. Det är skitsvårt, även när man behöver dem som mest. Jag fick 200:- av en bekant i julklapp, vi är inte ens nära vänner men hon vet vilken situation jag är i. Jag tog emot dem för jag vet att hon nog hade blivit lite putt om jag inte gjort det och gudarna ska veta att jag behöver dem, men det känns svårt ändå.

   Radera
 2. Härligt med ett extra tillskott:) :) :)

  SvaraRadera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den